Manta agrár - marketing a mezőgazdaságban

Full service ügynökség a magyar mezőgazdaság szereplőinek

 

Egyre erősebb a digitális verseny és a profi kommunikáció igénye az élelmiszertermelő ágazatban, miközben a cégnél az értékesítésre, a belső folyamatokra, a gyártásra, a vetésre, vagy épp az aratásra kell(ene) összpontosítani. A Manta Marketing csapatával azért dolgozunk, hogy partnereink arra tudjanak figyelni, amire igazán szeretnének, minket pedig megbízzanak azzal, amihez igazán értünk. Nem mellékes szempont, hogy otthon érezzük magunkat az agrárkörnyezetben. Szeretjük a mezőgazdaságot és az egyik küldetésünk, hogy hozzásegítsük ahhoz, hogy könnyebben, jobban és nagyobb haszonnal működjön. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a marketing és a mezőgazdaság területén, amit bátran használunk is.

 

Segítünk a mezőgazdasági cégeknek abban, hogy

 

elérjék a célcsoportjukat

jobban kommunikáljanak

 

Elvállaljuk:

 

a teljes marketingbüdzsé és a céges kommunikáció kezelését

a hirdetésszervezést és vásárlást

szakcikkek megírását - érthetően, a célcsoport számára megfelelő, befogadható formában

rendezvények megszervezését és kivitelezését

marketingkampányok megvalósítását

közösségi média platformok kezelését

grafikai és arculati elemek elkészítését

marketing és digitalizáció témájú előadások megtartását

kiadványok, szórólapok, névjegykártyák, nyomdai termékek elkészítését

reklámok készítését

  • Mi a legfontosabb járványhelyzet idején? Hát a kekszLényegesen több kekszet eszünk, mióta kitört a járvány. A nagy felhalmozás alatt a háztartási kekszből 50 százalékkal nőtt a forgalom, és az extrudált kenyerekből is ennyivel több fogyott. Az adatok azt mutatják, hogy nem egyszeri vásárlásokról volt szó, hiszen ezekből az élelmiszerekből tartósan többet adnak el a boltokban, mint egy éve.
  • Nagydíjat kapott az AGROmashEXPO-n a mAXI-MAPA 2021. március 3. és 6. között megrendezésre kerülő virtuális AGROmashEXPO termékversenyén Hazai Termékfejlesztési Díj kategóriában Nagydíjat kapott az AXIÁL Kft. mAXI-MAP megoldása.
  • Újra terjed a #DeleteFacebook mozgalomMindenkit sokkhatásként ért az ausztrál hírtartalmak korlátozásáról szóló Facebook bejelentés. Minden hírt kitiltanak az ausztrál hírfolyamokról, illetve globális tiltólistára kerülnek az ausztrál sajtótermékek anyagai.