Manta agrár - marketing a mezőgazdaságban

Full service ügynökség a magyar mezőgazdaság szereplőinek

 

Egyre erősebb a digitális verseny és a profi kommunikáció igénye az élelmiszertermelő ágazatban, miközben a cégnél az értékesítésre, a belső folyamatokra, a gyártásra, a vetésre, vagy épp az aratásra kell(ene) összpontosítani. A Manta Marketing csapatával azért dolgozunk, hogy partnereink arra tudjanak figyelni, amire igazán szeretnének, minket pedig megbízzanak azzal, amihez igazán értünk. Nem mellékes szempont, hogy otthon érezzük magunkat az agrárkörnyezetben. Szeretjük a mezőgazdaságot és az egyik küldetésünk, hogy hozzásegítsük ahhoz, hogy könnyebben, jobban és nagyobb haszonnal működjön. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a marketing és a mezőgazdaság területén, amit bátran használunk is.

 

Segítünk a mezőgazdasági cégeknek abban, hogy

 

elérjék a célcsoportjukat

jobban kommunikáljanak

 

Elvállaljuk:

 

a teljes marketingbüdzsé és a céges kommunikáció kezelését

a hirdetésszervezést és vásárlást

szakcikkek megírását - érthetően, a célcsoport számára megfelelő, befogadható formában

rendezvények megszervezését és kivitelezését

marketingkampányok megvalósítását

közösségi média platformok kezelését

grafikai és arculati elemek elkészítését

marketing és digitalizáció témájú előadások megtartását

kiadványok, szórólapok, névjegykártyák, nyomdai termékek elkészítését

reklámok készítését

  • Több ezer európai fiatal kap ingyenes vasúti igazolványtVisszatér a járvány miatti kihagyás után a DiscoverEU: október 12-től jelentkezhetnek a 18 és 20 év közötti európai fiatalok ingyenes vasúti utazási igazolványért. Idén az Európai Bizottság 60 ezer igazolványt ad ki, amiket 2022-ben lehet felhasználni.
  • Parlamenti javaslatok a biztonságosabb utakértSzigorú közlekedésbiztonsági intézkedésekkel szüntetnék meg 2050-re a halálos közúti balesetek számát az Unióban. A javaslatok között szerepel a lakott területen 30 km/h-s sebességkorlátozás, a zéró tolerancia az ittas vezetéssel szemben, a biztonságos vezetést segítő eszközök fejlesztése és használata, valamint az állami befektetések közbiztonságot érintő kérdésköre. 
  • Egyedi szigetes ajándékokkal indul a Szitizen Prime programKét napos jegyakciót indít a Sziget Szervezőiroda: a kedvezményes árak mellé ajándékokat, extra szolgáltatásokat és élményeket is kapnak, akik október 7-től 9-ig veszik meg a 2022-es Sziget Fesztivál bérleteiket.