Manta agrár - marketing a mezőgazdaságban

Full service ügynökség a magyar mezőgazdaság szereplőinek

Egyre erősebb a digitális verseny és a profi kommunikáció igénye az élelmiszertermelő ágazatban, miközben a cégnél az értékesítésre, a belső folyamatokra, a gyártásra, a vetésre, vagy épp az aratásra kell(ene) összpontosítani. A Manta Marketing csapatával azért dolgozunk, hogy partnereink arra tudjanak figyelni, amire igazán szeretnének, minket pedig megbízzanak azzal, amihez igazán értünk. Nem mellékes szempont, hogy otthon érezzük magunkat az agrárkörnyezetben. Szeretjük a mezőgazdaságot és az egyik küldetésünk, hogy hozzásegítsük ahhoz, hogy könnyebben, jobban és nagyobb haszonnal működjön. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a marketing és a mezőgazdaság területén, amit bátran használunk is.

 

Segítünk a mezőgazdasági cégeknek abban, hogy

 

elérjék a célcsoportjukat

jobban kommunikáljanak

 

Elvállaljuk:

 

a teljes marketingbüdzsé és a céges kommunikáció kezelését

a hirdetésszervezést és vásárlást

szakcikkek megírását - érthetően, a célcsoport számára megfelelő, befogadható formában

rendezvények megszervezését és kivitelezését

marketingkampányok megvalósítását

közösségi média platformok kezelését

grafikai és arculati elemek elkészítését

marketing és digitalizáció témájú előadások megtartását

kiadványok, szórólapok, névjegykártyák, nyomdai termékek elkészítését

reklámok készítését

  • Megszülettek az ország első lombik szarvasmarha borjai LajoskomárombanOrszágosan egyedülálló tudományos sikert értek el a Szent István Egyetem Kaposvári Campus Embrió-átültető Központjának munkatársai. A létesítményben az országban elsőként sikerült élő szarvasmarhából petesejtleszívással, laboratóriumi körülmények között végrehajtott termékenyítéssel „lombikborjakat” létrehozni. A három murraygrey borjú augusztusban született a Lajoskomáromi Tejtermelő Kft. tehenészeti telepén.
  • Agrárfejlesztések és digitalizáció: indul a 2020-as NAK TechLab Folytatódik a magyar mezőgazdaság megújítása. A NAK TechLab célja, hogy segítse a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar szerkezetváltását, az agrárium modernizációját, illetve hogy az agrárszektor felfedezze, megismerje és alkalmazni kezdje azokat az innovatív megoldásokat, melyek alapjaiban és hosszú távon képesek megújítani a hazai agrárium és a feldolgozás működését.
  • A mesterséges intelligenciával foglalkozó különbizottságot hozott létre az EUA mesterséges intelligenciával foglalkozó különbizottság a mesterséges intelligencia megjelenésének hatásait és kihívásait vizsgálja majd, emellett célkitűzésekkel és a célok eléréséhez szükséges lépésekkel teli menetrendet határoz meg az Európai Unió számára.